TERVETULOA RAMI LEHDON KOTISIVUILLE!

OLEN 50-VUOTIAS PERUSSUOMALAISTEN KAUPUNGINVALTUUTETTU LAHDESTA.

NÄILTÄ SIVUILTA VOITTE LUKEA AJATUKSIANI.

VOITTE MYÖS LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTIA TAI SOITTAA MINULLE.


Luovuttaa ei koskaan saa, vaan on nöyränä raivattava tietä ja murrettava muureja, jotta äänestäjieni asioita saadaan vietyä eteenpäin. Olen ahkera ja luotettava poliitikko, joka mielummin neuvottelee kuin tuhoaa siltoja. Edetessä rakentamaan kohti parempaa tulevaisuuden Suomea. Kukaan ei yksin pysty taikomaan hyvää, vaan yhteistyöllä saa enemmän aikaiseksi.

Arvoihini ei kuulu korruptio, veronkierto, eikä minkäänlainen epärehellisyys, sillä poliittisen vaikuttamisen on oltava avointa ja rehellistä, jotta päätöksenteko nauttisi kansalaisten arvostusta. Vastustan kansamme kahtiajakoa, jossa rikkaat kerryttävät varallisuuttaan köyhien kustannuksella, lisäten näin kansalaisten eriarvoisuutta.
Jokaisella suomalaisella pitäisi olla oikeus hyvään ja arvokkaaseen elämään. Kenenkään ei pidä nähdä nälkää, eikä joutua taistelemaan toimeentulostaan ala-arvoisin keinoin. Hyvin toimeentulevien pitää ottaa enemmän vastuuta hyvinvointiyhteiskuntamme ylläpitämisestä. Valtion rahojen jakaminen avokätisesti ulkomaille ja vielä ilman hyväksyntäämme, on viimein loputtava. Nyt on viimeistään kannettava suurempaa huolta omista kansalaisistamme ja työpaikoistamme. On siis suunnattava voimavaramme kotimaahamme ja sen kehittämiseen. Yltiöpäiset energiaverot kurittavat liiaksi teollisuuttamme ja yksityistalouksia. Tulevaisuuden Suomen on oltava enemmän suomalaisia ja suomalaisuutta kunnioittavampi.

Suomalaisten hyvinvointi pitää asettaa etusijalle. En hyväksy, että Suomi yrittää toimia maailman sosiaalitoimistona kansalta kerätyin verovaroin!


BLOGI-SIVUSTOLTA VOIT LUKEA VIIMEISIMPIÄ KANNANOTTOJANI ERI ASIOIHIN.


Anna palautetta palautesivulla tai ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Puhelin: 040-7044888
Sähköposti: rami@ramilehto.fi