AVOIMIEN OVIEN LINTUKOTO

Lauantai 5.11.2016


Kansanedustajien kuuluisi nauttia Suomen kaltaisessa länsimaassa erittäin korkeasta ja tasa-arvoisesta sananvapaudesta.

Kun kansa on huolestunut sisäisen turvallisuuden heikkenemisestä, joka johtuu ennen kaikkea maahanmuuttajien tekemien rikoksien jyrkästä kasvusta ja siitä uhasta, jonka Eurooppa on kohdannut terrorismin muodossa viimeisen vuoden aikana. Niin tästä ei saisi etenkään perussuomalaiset puhua, ilman ettei välittömästi heitetä ilmaan rasismisyytöksiä. Meidät kun yritetäänkin vaientaa etenkin viher-vasemmiston suunnalta. Perussuomalaiset ovat puolue joka kuuntelee kansalaisten huolia ja tarpeita ja myös puhumme niistä asioista kansankielellä. Tämä ei kaikille vieläkään sovi.

 

Kun perussuomalaiset ovat saaneet hallituksessa aikaan sen, että turvapaikanhakijoiden suurin tulva on saatu tukittua, niin mitä tekevät neljän oppositiopuolueen kansanedustajat. He haluavat yhteisellä aloitteella moninkertaistaa Suomen pakolaiskiintiön. Siis vaikka nykyinen turvapaikanhakijatilanne ei ole läheskään hallinnassa ja maksaa tänäkin vuonna veronmaksajillemme arviolta yli miljardi euroa (1000000000 €). Tästäkin perussuomalaisten pitäisi olla vain hiljaa ja myötäillä oppositiota, sillä muutenhan olemme heidän mielestä ilkeitä rasisteja. 

 

Terroristijärjestö ISIS soluttautuu parhaillaan pakolaisina Eurooppaan ja myös Suomeen, vaikka joku muuta väittäisikin. Venäläiset sijoittavat tunnuksettomia sotilaitaan maahamme ja ovat ostaneet kokonaisturvallisuuden kannalta tärkeiltä alueilta niin kiinteistöjä kuin maa-alueita,myös sotilaallisiin tarkoituksiin. Tästä kaikesta perussuomalaiset ovat olleet jo vuosia huolissaan, mutta meitä ei ole haluttu kuunnella. Nyt kun viimein Supo ja asiantuntijatkin ovat kiinnittäneet asiaan huomiota, niin onneksi muutkin hallituspuolueet ovat havahtuneet asian vakavuuteen.

 

Venäjä on taistellut kovin ottein ISIS-jihadisteja vastaan Syyriassa ja nyt kun nämä jihadistit ovat jäämässä alakynteen myös Irakissa, niin heidän aikomuksena on naamioitua väärennetyillä passeilla pakolaisiksi ja matkustaa eripuolille Eurooppaan, terrori-iskuja tehdäkseen.

Mutta mitä tapahtuu sitten, kun Suomesta turvapaikkaa hakeneet kostonhimoiset terroristitiskevät venäläisten omistamaan ja heille merkittävään kohteeseen Suomessa? Tai Suomessa majailevat terroristit iskevät Venäjän maaperälle. Toteuttaako Putin silloin uhkauksensa ja tuo joukkonsa rajamme yli, puolustaakseen kansalaisiaan terroristeilta? Vai tarvitseeko venäläisten sotilaiden edes tulla rajamme yli, kun heillä on jo maassamme tunnuksettomia sotilaita valmiina puolustamaan kansalaisiaan?  

Taistelemmeko sitten omalla maaperällämme terroristeja vastaa yksin, vai yhdessä Venäjän kanssa? Vai taistelemmeko samaan aikaan sekä terroristeja ja Venäjää vastaan? Tai sitten vain katselemme hiljaa sivusta, kun Venäjä hakee oikeutta kansalaisilleen.

 

Venäjän lakien mukaan Venäjän armeija voi mennä oman maansa rajojensa ulkopuolelle, jos tarkoituksena on puolustaa venäläisiä sotilaita tai ulkomailla asuvia Venäjän kansalaisia, sekätaistellakseen terrorismia vastaan. 

 

Mutta eihän näin voi käydä, kun eihän terroristejakaan Suomeen tule. Ainakaan heidänmielestä, joidenka silmät eivät ole vieläkään avautuneet tähän nykyiseen maailmaan.    


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini