KANSA TEKEE VALINNAN

Keskiviikko 9.11.2016


Kansa valitsee, ei media, eikä gallupit. Tämä nähtiin jälleen vaaleissa, tällä kertaa Yhdysvaltojen presidentin vaaleissa.
Ensin perussuomalaisten jytkyn uusinta, sitten Brexit ja nyt Donald Trump. Jokohan viimein media oppisi kertomaan ihmisille mitä oikeasti tietävät, eikä vain omia toiveitaan ja odotuksiaan. On kansalaisten aliarvioimista ja heidän mielipiteidensä vähättelyä, jos media valikoi millaiset mielipiteet saavat julkisuutta ja palstatilaa. Yrittäen näin vaikuttaa äänestyksien lopputuloksiin.
Nyt moni jälleen väittää, että Yhdysvaltojen kansalaiset äänestivät väärin, eivätkä he yksin saisi päättää näin vaikutusvaltaisen maan presidentistä itsenäisesti. Samalla voisi kysyä, pitäisikö sitten EU:n kansalaisten päästä äänestämään Suomen presidentistä. Ei pitäisi! Jokaisella valtiolla on oikeus valita oma presidenttinsä, myös Yhdysvalloilla.
Suomalaiset äänestivät perussuomalaiset uuteen jytkyyn ja samalla hallitukseen, Britannia äänesti eroavansa EU:sta ja nyt Yhdysvallat äänestivät Trumpin presidentiksi. Miksi? Siksi että kansa haluaa itse päättää asioistaan, eikä olla muiden maiden käskytettävänä ja heidän maksujen maksajina. On myös ymmärretty, että hallitsematon maahanmuutto ja rajat auki periaate tuo suuria ongelmia tulevaisuudessa. Ja ennen kaikkea kansa haluaa huolehtia omista kansalaisistaan, ennen kuin aletaan auttamaan muita ja syytämään veroin kerättyä rahaa ulkomaille.
Lyhyesti OMA KANSA ENSIN!!!   


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini