TOIMENPITEITÄ AJOISSA, ENNEN KUIN ON MYÖHÄISTÄ

Maanantai 9.1.2023 klo 22.54


Suomi on jo Ruotsin tiellä, mitä tulee maahanmuuttoon ja jengiväkivaltaan. Meille on tullut tai ainakin kohta tulee, samat ongelmat, jotka Ruotsissa ovat jo kärjistyneet.

Ruotsi on maailman eniten kotouttamiseen rahaa upottanut maa ja silti siellä on epäonnistuttu. Miksi sitten meillä Suomessa onnistuttaisiin kotouttamaan maahanmuuttajia, jos he eivät halua integroitua Suomalaiseen yhteiskuntaan.

Ulkomaalaistaustaisten nuorten yliedustus epäillyissä ryöstörikoksissa onkin kasvanut meillä vuosi vuodelta.

Ruotsissa jengiväkivalta ja muut hallitsemattoman maahanmuuton tuomat lieveilmiöt, ovat suurelta osin seurausta pitkään jatkuneesta sinisilmäisyydestä, sekä hyväuskoisuudesta. Ei Ruotsi, ei Suomi, eikä mikään muukaan maa kykene integroimaan yhteisöönsä maahanmuuttajia, joilla ei ole aikomustakaan kuulua yhteisöön ja elää lainkuuliaisesti.

Kirjoitin tästä meidän perussuomalaisten varoituksen sanasta jo yli pari vuotta sitten maakuntamme päälehteen ja palautteen mukaan olin täysin väärässä. Samoin kun me perussuomalaiset olemme monesti nostaneet tätä asiaa esille eduskunnassa, niin meitä on haukuttu kaikkien muiden puolueiden toimesta pelottelijoiksi ja vihan lietsojiksi. Ruotsin tie, kun ei kuulemma voi tapahtua täällä meillä Suomessa.

Entä nyt? Poliisijärjestö, Keskusrikospoliisi, presidentti Niinistö ja monet muut asioista perillä olevat, ovatkin nyt samaa mieltä, että Suomi on Ruotsin tiellä. Olisipa meitä perussuomalaisia kuunneltu jo vuosia sitten, jotta ongelmiin olisi pystytty puuttua ajoissa. Nyt kun asia on eskaloitunut, niin vaalien alla moni puolue on herännyt asiaan, mutta vain siksi, että kansa on tajunnut meidän perussuomalaisten olleen oikeassa ja vaalitkin ovat tulossa.

Meidän mielestämme ainoa oikea ratkaisu onkin tiukentaa radikaalisti Suomen maahanmuuttopolitiikkaa.

Toinen asia, josta me perussuomalaiset olemme jo pitkään puhuneet, on suomalaisten pärjääminen hallituksen yli-innokkaan ilmasto- ja maailmanparannuspolitiikan varjossa. Sadat tuhannet ovat ajautumassa köyhyysrajan alapuolelle, kun kuluttajahinnat ovat nousseet noin 10 prosenttia vuoden takaisesta. Monet hinnat vielä paljon enemmän.

Kansan hätähuutoon onkin vastannut ainakin vihreiden puheenjohtaja, ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo, vaatimalla hiilinielujen pelastuspakettia. Kyllä!!! Kansa haluaa apua arjessa pärjäämiseen, niin ministeri Ohisalo laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja kantaa enemmän huolta metsiemme pelastuspaketista. Todettakoon, että metsät peittävät yli 75 prosenttia Suomen maapinta-alasta ja Suomi on suhteellisesti Euroopan metsäisin maa.

Mielestäni kansa tarvitsee ja ansaitsee kohtuuhintaista ruokaa, sähköä, sekä liikenne- ja lämmityspolttoaineita nyt heti, kun hätäkin on suurin. Hallituksen tulisikin kuunnella, mitä me perussuomalaiset olemme esittäneet suomalaisten tueksi energiakriisin aikana. Aikaa ei ole odotella.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini